For Virksomhedsejere

Mål, følg og rapportér på jeres virksomheds CO2 aftryk

Lad os hjælpe

At forbedre jeres klimaaftryk kræver, at I holder øje med jeres udledning. Det kan virke overvældende at gå i gang med jeres bæredygtighedsrejse, men Legacy er til for at hjælpe.

blue-check
Tag ansvar og lev op til eksisterende og fremtidige klimakrav fra kunder og myndigheder. På den måde fremtidssikrer I virksomheden.
teal-check
Gør bæredygtighed til god forretning ved at integrere jeres målinger og resultater i den daglige drift og virksomhedens strategier.
yellow-check
Identificér hurtigt de områder, hvor I mest effektivt kan reducere jeres udledning. Så kan I bruge jeres tid på andre vigtige opgaver.
Funktioner

Sådan gør Legacy bæredygtighed brugbar for virksomhedsejere

Hvordan fungerer det?

I har modet til at komme i gang.
Legacy er værktøjet, som gør det legende let.

1
Mål

Kend jeres forbrug! Forbind jeres datakilder eller upload data, så konverterer Legacy tallene til CO2.

legacy measure
legacy track
2
Følg med

Få et fuldt og løbende opdateret overblik over jeres CO2 aftryk. Sammenlign med branchegennemsnit og følg med i jeres forbedringer.

3
Rapportér

Eksportér jeres data i formater, som passer til jeres finansielle afrapportering, certifikater, CSR rapporten eller kundekrav.

legacy report
Kundecase

Danish Family Planning Association

"Legacy gør det let og overskueligt at arbejde med vores klimaaftryk, fordi de kan give os et løbende overblik over vores forbrug og dertilhørende CO2-udledning, og dermed et praj om hvorvidt vores indsatser har den effekt, vi håber."

Mia Nielsen, International Projektmedarbejder
Læs casen
Mia sex and samfund

Jeres virksomheds CO2 aftryk.
Hver dag, hele året

Vi optager løbende nye kunder fra ventelisten. Skriv jer op, og så kontakter vi jer, når vi har plads til jer. Helt uforpligtende.

Skriv jer op